Valpar väntas

Äntligen väntar vi (förhoppningsvis!) valpar. Det är för tidigt att säga om parningen har tagit men en sak kan man säkert säga: det slog gnistor om kärleksparet som var väldigt förtjusta i varandra :-) så nu är det bara att vänta och hålla tummarna. Nedan, stamtavla på kommande kullen.


Olga

Då var också Olga - Top Boston's Good Girl Gone Bad, hälsotestad. Hon är ögonlyst ua och har patella 0/0, kanon! Äg till Olga är Rolf & Gunnel på Kennel Ronelkas

G-kullen 1 år

G-kullen har hunnit fylla 1 år, grattis till er allihopa! Messi var först ut att hälsotestas med resultat öga ua och patella 0/0. Nedan kommer foto på två raringar från G-kullen - Alba och Olga
10-i-topp hanhundar för 2011

Häromdagen fick jag reda på att Top Boston's Easy To Love är andra bästa hane totalt på klubbens 2011-lista. Både jag och Easys matte Sabina är riktigt glada. Han är sparsamt utställd men där han ställts ut har det som oftast gått väldigt bra.

Easys resultat 2011
Malmö INT - BIR, CERT, CACIB. Domare Bertold Petersburs
Hässleholm INT - BIR, CERT, CACIB. Domare Birthe Scheel
Borås NAT - Excellent, bästa unghund. Domare Tiina Taulos
SBTK Rasspecial - BIM, 111 anmälda Bostonterrier! Domare Terry Desombre
Ronneby INT - R-CERT, R-CACIB. Domare Marie Petersen
Sofiero NAT - BIR, CERT. Domare Robert Blümel
Växjö NAT - R-CERT. Domare Boo LundströmMyDog dag 2 - Ny svensk champion!

Medan vi andra åkte hem så stannade Sabina & Molly kvar i Göteborg för att ställa Easy på andra dagen. 26 Bostonterrier deltog för domare Petru Muntean. Via telefon fick jag höra att Top Boston's Easy To Love vann BIM och därmed är ny svensk champion!!! Vilket sätt att börja nya året på. Jag är glad och stolt att vara uppfödare till lillfisen. Tack Sabina och Björn för att ni har ställt upp och visat honom!


Easy med handler Molly. Tack Saori Wohlin för foto!


BIM & BIR


MyDog dag 1

Vi begav oss tidigt lördagmorgon mot årets första utställning - MyDog i Göteborg. 34 Bostonterrier deltog för domare Ivan Vasiljevic. Nedan kommer dagens resultat:

Empyreal of Erazmus The Best - Very Good, 2:UKL
Top Boston's Emotion in Motion - EXC, CK, Bästa öppenklasshane, 4:BHKL
Top Boston's Easy To Love - EXC, CK, Andra bästa öppenklasshane
Top Boston's Good Girl Gone Bad - Very Good
Top Boston's Grace Of God - EXC, CK, Tredje bästa juniortik
Top Boston's Girls Wanna Have Fun - EXC
Top Boston's bästa uppfödargrupp med HP.

Det var två uppfödargrupper som deltog och vi vann med HP och fin kritik, domaren önskade dom mer lika i typ men berömde dom för sundhet, konstruktion och att alla hade utmärkta rörelser. Vi är väldigt nöjda med dagen! Tack till alla valpköpare som visar sina Top Boston's och ställde upp i uppfödargruppen. Extra trevligt var det att få se lilla Alba, mor sin upp i dagen, sköta sig finfint på sin första utställning. Extra tack Anna och Sebastian för att ni åkte ända upp till Göteborg och visade henne!


Elliot sträcker ut i ringen

Gott nytt år!

Ett gott nytt år vill jag önska alla er bloggläsare!

Hemma hos Top Boston's händer inte mycket just nu. Förutom en renovering av köket så är allt som vanligt. Vintern är mild och det gillar hundarna, de har kunnat gå ut och in nästan fritt. Vi har inte haft någon valpkull på ett år nu så vi längtar efter att tikarna ska börja löpa. Ett och annat besök av valpintressenter har det blivit, men under jul & nyår har vi haft "besöksfritt" :-) På utställningsfronten är det lugnt såhär under vintern men ett besök till MyDog kommer vi göra till helgen. Ser fram emot att träffa valpköpare och vänner. Vi ses där! Avslutar denna lilla uppdatering med en kanonfin nyårsbild på Sixten med lillmatte Alma.


RSS 2.0