Valby, Danmark

Här kommer ett försenat inlägg om helgens bravader. Det var dags för hundutställning igen, denna gång i Valby (Danmark) Dita är den sortens hund som älskar att bli väckt 05 på morgon och se alla sina saker och bur nerpackade, hon riktigt studsar av lycka och försöker packa ner sig själv i eventuellt öppna väskor och påsar. Utställning är bland det roligaste hon vet och hon förstår precis när det är en sådan vi ska iväg på. Vi åkte med siktet på ett danskt cert till Dita. Och det var precis vad vi fick, på första försöket. Nu är det avbockat, och det känns otroligt roligt och skönt.


Släktnytt - en kändis till


Känner ni igenom honom? Det är ingen mindre än CH Viens içi sakapuce Du Grand fresnoy, Ditas far (G-kullens morfar) som fått äran att pryda Royal Canins foderboxar. Hur tjusigt som helst. Ägare och uppfödare till honom är Marie-Helene Combis i Frankrike. När han inte poserar på foderboxar har han också spelat in reklamfilm och varit med i tidningsreportage, precis som barnbarnet Ester i inlägget nedan.

Top Boston's Get Outta My WaySpana in denna snygga omslagsbrud! Ingen mindre än vackra Ester från vår G-kull.
Om ni vill läsa reportaget, och se fler foto på denna söta bostonflicka - klicka nedan
http://www.brostaden.se/upload/BrostadenMagasin_19_Maj2011_Low.pdf

 


Bostonshow 2011

Top Boston's har haft en minst sagt lyckad utställningshelg! Årets Bostonterrier rasspecial hade anmälningsrekord med 111 anmälda. Med så många fina Bostonterrier på en och samma plats från hela norden hade vi låga förväntningar och såg mest fram emot att mingla bland allt trevligt Bostonfolk. Först ut i ringen var systrarna Top Boston's Go With The Flow "Wera" och Top Boston's Good Girl Gone Bad "Olga". Wera vinner klassen och Olga placerar sig på andra plats.

Sedan var det dags för Top Boston's Easy To Love "Easy" att äntra ringen. Han vinner sin klass, en stor unghundsklass med många framgångsrika deltagande hanar. Han vinner även över bästa unghundsklasstik och blir därmed unghunds-BIS! I bästa hanhundklass håller vi andan.. är det möjligt? Jodå, domare Terry Desombre placerar Easy som BÄSTA HANE! Det är en otrolig känsla att få se sin egna uppfödning på första platsen. I all glädjeyra minns vi inte exakt hur Terry motiverade sina placerade hanar, men jag kommer ihåg att han sa att det som verkligen föll honom i smaken hos Easy var att han är så otroligt välbalanserad utan exteriöra överdrifter.

I kampen om BIS mot en vacker tik från Bright & Brindle's blev Easy stolt BIM. Vi vill tacka Git som gjorde denna kombination (Lucy X Manne, E-kullen) möjlig men mest av allt vill vi tacka SABINA & BJÖRN som förvaltat Easy så väl och gjort honom till den harmoniska fina hund som han är idag.


Empyreal Of Erazmus The Best

Nu har Mavves DNA-resultat kommit; fri A från Juvenil Katarakt. Härligt!

Olga


Top Boston's Good Girl Gone Bad
- Weras kullsyster. Äg. Kennel Ronelkas

RSS 2.0