Sol & bad

Det sköna varma vädret uppskattas av många. Igår tog vi fram en barnpool till hundarna så de kan gå och svalka sig när de vill. Lilla Mika förstod direkt vad det handlade om, innan den ens var fylld med vatten. Hon blev alldeles lycklig och nu går hon själv och spontanbadar varannan timme. Hon tycker också om att försöka få upp leksaker ur poolen och lyckas dyka efter dom nästan varje gång.


Haväng

Åkte med Maya & Dita på en väldigt trevlig påskträff i förmiddags. 19 hundar som lekte lösa på stranden i timmar utan ett enda gräl. en fröjd att seFoto: Molly Drozd & Ulrika Pettersson


Empyreal Of Erazmus The Best

Nya foto, 11 månader gammal


Tio-i-Topp

Även 2010 har vi hundar på klubbens årliga 10-i-topplista! Det känns jätteroligt.

Våran Dita är på 8:e plats, tikar, med 56 poäng. Hon skrapade ihop den del på sina två BIR i Växjö och Hässleholm. Uppfödare till Dita är Marie-Helene Combis, Frankrike.


Våran egen uppfödning TOP BOSTON'S EMOTION IN MOTION "Elliot" hamnade på 7:e plats, hanar! Han är ställd 2010 med både BIR & BIM.

Top Boston's Go With The Flow

Lilla Wera verkar trivas utmärkt hos fodervärdar Marre och Lasse. Tror nog hon blir behandlad som en prinsessa i deras händer, och hur kul är det inte att hon fått två bostonstorebröder. Alfons och Casper har nog fullt upp med denna energibomb till bostonflicka.RSS 2.0