Easy med sina priserMalmös Internationella Utställning

Årets första officiella utställning blev en succé! Detta trots att utställningens nya lokaler var förfärliga. Mörkt, trångt, kallt och ruggigt. Dåliga parkeringsplatser och inget vidare organiserat. Tror Sydskånska Kennelklubben fått mycket kritik för detta och hoppas de bättrar sig till nästa år.

Men nu till det roliga. Top Boston's Easy To Love vann Bäst I Rasen över 20 anmälda Bostonterrier för domare Bertold Peterburs, Tyskland. Han fick även sitt andra cert och ett cacib!

Empyreal Of Erazmus The Best ställdes första gången i officiell klass. Charmig och cool som alltid, han vann juniorklassen med excellent och CK!

Top Boston's Feel Free To Stare som vanligtvis lever livet som sällskapshund hos Teddie, skötte sig kanon. Även han fick excellent och kom tvåa i klassen.

Top Boston's Fame And Fortune & Top Boston's Fields Of Gold fick båda Very Good och kom tvåa respektive trea i sina klasser (om jag nu förstår de nya utställningsreglerna rätt - det är en djungel)

Avslutningsvis gick vi in i en avelsklass med alla anmälda Top Boston's för dagen och deras pappa Lillfjällets Manne. Resultatet blev 1:a pris och HP med följande kritik "Mycket bra tillsammans - perfekt avelsgrupp och nästan jämnstora och fina tecken". Tack alla valpköpare och vänner för en fin dag!

Ny blogg

Sidan vi har vår blogg på (Blogtown) ligger nere och har gjort i flera dagar. Det verkar som den är nedlagd för alltid nu, vilket är oerhört synd, då alla våra gamla inlägg är sparade där. Kommer skriva i den nya bloggen nu och avvakta ifall blogtown kommer tillbaka.

Så vad har hänt medan bloggen varit nere? Jo, alla valparna har varit på veterinärbesiktning. Allting var bra och utan anmärkning. Sedan har dom flyttat en och en, och nu är det bara lilla Wera kvar. Wera stannar i kenneln men kommer bo på annan ort, hos en fodervärd. Ser fram emot att se hur hon utvecklas i Marre och Lasses händer!

Imorgon ska vi på Malmös Internationella utställning. Har anmält två stycken men vet att lite valpköpare kommer också. Det kommer bli kanon. Vi ses där!

RSS 2.0