Bostonshow 2011

Top Boston's har haft en minst sagt lyckad utställningshelg! Årets Bostonterrier rasspecial hade anmälningsrekord med 111 anmälda. Med så många fina Bostonterrier på en och samma plats från hela norden hade vi låga förväntningar och såg mest fram emot att mingla bland allt trevligt Bostonfolk. Först ut i ringen var systrarna Top Boston's Go With The Flow "Wera" och Top Boston's Good Girl Gone Bad "Olga". Wera vinner klassen och Olga placerar sig på andra plats.

Sedan var det dags för Top Boston's Easy To Love "Easy" att äntra ringen. Han vinner sin klass, en stor unghundsklass med många framgångsrika deltagande hanar. Han vinner även över bästa unghundsklasstik och blir därmed unghunds-BIS! I bästa hanhundklass håller vi andan.. är det möjligt? Jodå, domare Terry Desombre placerar Easy som BÄSTA HANE! Det är en otrolig känsla att få se sin egna uppfödning på första platsen. I all glädjeyra minns vi inte exakt hur Terry motiverade sina placerade hanar, men jag kommer ihåg att han sa att det som verkligen föll honom i smaken hos Easy var att han är så otroligt välbalanserad utan exteriöra överdrifter.

I kampen om BIS mot en vacker tik från Bright & Brindle's blev Easy stolt BIM. Vi vill tacka Git som gjorde denna kombination (Lucy X Manne, E-kullen) möjlig men mest av allt vill vi tacka SABINA & BJÖRN som förvaltat Easy så väl och gjort honom till den harmoniska fina hund som han är idag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0